Летен лагер – Различни хоризонти, общи реалности

Share on facebook
Share on twitter

Кога?: 26-31 Юли

Кой?: Младежи на възраст 16-29 години

Къде?: гр. Несебър, спортна база на Национална спортна
академия „Васил Левски“

Срок за кандидатстване: до 23 юни

Максимален брой участници: 30

Българската платформа за международно развитие заедно с Български червен кръст и Сдружение за споделено учене ЕЛА търсят най-мотивираните за промяна  млади хора в България, които са готови да предизвикат не само себе си, но и хората в  общността, от която идват.

Целта на летния лагер е  да информира участниците по теми свързани с Целите за устойчиво развитие на ООН и да развие в младите хора компетенции и умения, с които ще могат да допринесат за тяхното изпълнение както на местно, национално така и глобално ниво. Избраните кандидати ще участват в  дискусии, работа в малки групи, ролеви игри, казус-сценарии и други интерактивни дейности.

Всички събития ще се изпълняват съобразно актуалните противоепидемичните мерки срещу COVID-19.

За да участвате, трябва да се регистрирате тук до 30 юни 2021 г. За повече информация, може да се свържете с Владимир Василев – Координатор проекти БПМР: Vladimir.vasilev@bpid.eu / +359 878 91 00 74.

Разходите за настаняване и храна се поемат от Българската платформа за международно развитие

Организаторите НЕ поемат пътни и лични разходи. 

Одобрените кандидати за участие ще бъдат уведомени по имейл до 2-ри юли.

 Кандидатите под 18 г. е нужно да изтеглят родителска декларация тук.

Лагерът е част от проект „Цели за устойчиво развитие и миграция – мултиплаери и журналисти се обръщат към вземащите решения и граждани на Европейския съюз“ и е финансиран от Европейската комисия по договор № CSO-LE/2018/401-798.

Вижте още новини

Новини

От бедност и домашно насилие до климатични промени: стари и нови предизвикателства пред жените в Сенегал

Кардиата Ндой е експерт по правата на жените в ActionAid Сенегал. Международната неправителствена организация, която работи срещу бедността и несправедливостта в глобален мащаб, основава клона