Запишете се на летен лагер с нас и научете повече за миграцията и Целите за устойчиво развитие

Share on facebook
Share on twitter

Българската платформа за международно развитие и Сдружение за споделено учене ЕЛА канят 30 младежи между 16 и 29 години да вземат участие в нашия летен лагер на брега на морето, по време на който ще дискутираме по темите за миграцията и Целите за устойчиво развитие (ЦУР) на ООН.

Мястото е хотел „Ведрен“ в Кранево, а датите са от 23 до 28 август включително. БПМР и ЕЛА осигуряват нощувките, храната и транспорта от Варна до Кранево. Всеки участник трябва сам да се погрижи за транспорта си до Варна и обратно, както и за джобните си.

Целите на лагера са:

– информиране по теми, свързани с ЦУР, миграция и бежанската криза;
– развитие на умения и компетенции за разпространение на получената информация по същите теми.

Избраните кандидати ще участват в презентации, дискусии, работа в малки групи, ролеви игри, казус-сценарии и други интерактивни методи. Всички събития ще се изпълняват съобразно противоепидемичните мерки срещу COVID-19.

За да участвате, трябва да се регистрирате тук до 20 юли 2020 г. Ако имате въпроси, може да пишете или позвъните на Екатерина Русеова: e.rousseva@cie-bg.eu / 0898686224.

Кандидатите под 18 г. могат да изтеглят родителска декларация тук.

Лагерът е част от проект „Цели за устойчиво развитие и миграция – мултиплаери и журналисти се обръщат към вземащите решения и граждани на Европейския съюз“ и е финансиран от Европейската комисия по договор № CSO-LE/2018/401-798.

Вижте още новини

Новини

От бедност и домашно насилие до климатични промени: стари и нови предизвикателства пред жените в Сенегал

Кардиата Ндой е експерт по правата на жените в ActionAid Сенегал. Международната неправителствена организация, която работи срещу бедността и несправедливостта в глобален мащаб, основава клона